Педро Томасі
Педро Томасі

Переклад та адаптація: Михайло Бойко, ТОВ «Зінпро Україна»

Якість яєчної шкаралупи хвилює кожного виробника у птахівництві. Більше ніж шість років ми накопичували дані про вплив мармуровості яєчної шкаралупи на її якість. Поєднання знань Zinpro про мікроелементи та цього інструменту з дослідження мармуровості шкаралупи, нарешті, допомогли подивитись на якість яєчної шкаралупи по-новому.

Немає значення, чи вирощуєте ви батьківське поголів’я бройлерів, чи ви є виробником столових яєць, якість шкаралупи – це головний пріоритет у вашій діяльності. Для виробників столових яєць якість шкаралупи – це запорука того, що воно цілим потрапить до кінцевого споживача. Для батьківського поголів’я це означає виробництво міцного інкубаційного яйця, що стане міцною основою для розвитку ембріона. В будь якому з двох варіантів тріснуті або розбиті яйця несуть економічні збитки вашому підприємству.

За останні 8 років компанія Zinpro зробила новаторські дослідження та розробила інструмент для аналізу мармуровості шкаралупи – важливий параметр, який часто ігнорують при оцінюванні якості яйця. Наші ґрунтовні дослідження в цій галузі довели, що мармуровість шкаралупи є ознакою того, що яйце не сформувалося належним чином, і може призвести до пошкодження шкаралупи та зниження виводимості. Використовуючи методологію оцінювання Zinpro BlueBox, наші спеціалісти можуть подивитися крізь яєчну шкаралупу, яка має високий рівень мармуровості.

Якість має значення: Яєчна шкаралупа – щоденний ризик для ваших інвестицій

Якість яєчної шкаралупи має контролюватися постійно. Оскільки яйця формуються і несуться постійно, якість шкаралупи може часто змінюватися, створюючи проблеми та нові виклики з якими вам доведеться стикатися кожного дня і вирішувати їх. Наприклад, сьогодні ви бачите хорошу якість шкаралупи, але достатньо одного спекотного дня, щоб це мало негативний вплив на якість шкаралупи завтра. Або це може бути просто стрес від того, що на пташник прийшла працювати нова людина. Санітарія та біозахист на фермах також можуть відігравати певну роль, оскільки хвороби та інфекції можуть спричинити зміни якості шкаралупи, що можна буде побачити при оцінці мармуровості.

Співпрацюючи з нашими клієнтами, ми приділяємо час вивченню всіх чинників, які можуть вплинути на мармуровість яєчної шкаралупи. Отримані дані дозволяють нам разом шукати шляхи покращення якості шкаралупи, що підвищить рентабельність вашого виробництва.

Вибір вірного інструменту має вирішальний вплив

Один з перших кроків для покращення якості шкаралупи на вашому підприємстві – це оцінити поточний стан виробництва, а найкращій спосіб це зробити – оцінити мармуровість шкаралупи яєць.

Zinpro BlueBox – це унікальний і єдиний науково перевірений інструмент оцінки якості яєчної шкаралупи з опублікованою працею і підтвердженою методологією, яку презентували на засіданні Наукової Асоціації Птахівників і розробленою спеціально для неінвазійного оцінювання структури яєць. Цей інструмент забезпечить ефективні результати, які покажуть вам шляхи для конкретних та помітних покращень на виробництві та в годівлі, що сприятиме підвищенню рентабельності виробництва.

Давайте розглянемо це ще більш конкретно для батьківського поголів’я і несучок, щоб продемонструвати, що я маю на увазі.

zinpro_bluebox_breeders_ua
zinpro_bluebox_layers_ua

Сила партнерства – це разом розкрити свій потенціал на повну

Наша команда живе птахівництвом, і ми інвестуємо в успіх вашого бізнесу. Поєднуючи наш широкий досвід і знання з потужними можливостями Zinpro BlueBox, ми зможемо допомогти вашому поголів’ю розкрити свій максимальний потенціал.

Тут ви можете більше дізнатися про наш інструмент Zinpro BlueBox. Якщо ви готові дізнатися більше або зацікавлені в демонстрації інструменту, зв'яжіться з представником нашої компанії.